• Title

Flytta säkert


Flytta säkert med förbesiktning och dolda felförsäkring


Som säljare är du ansvarig för så kallade dolda fel. Dolda fel är sådana fel som du inte kände till, och som köparen inte kunde förvänta sig eller upptäcka vid en besiktning. Som säljare är du ansvarig för dolda fel i tio år. Därför kan det vara fördelaktigt att ha ett skydd för de kostnader som kan uppstå i framtiden. Det går att försäkra sig mot detta genom att teckna en s.k. dolda felförsäkring när man säljer sin fastighet.

Vår tjänst

Vår tjänst ”Flytta säkert” med både besiktning och dolda felförsäkring är ett bra skydd för både köpare och säljare.

Besiktningen ger bra information till dig som säljare och är en utmärk vägledning för din framtida köpare.

Försäkringen skyddar mot många fel som anses vara säljarens ansvar. Försäkringen gäller i tio år och har inte någon självrisk. Resultatet är en professionell och säker affär för alla parter.

Tjänsten ”Flytta Säkert” innebär att en besiktningsman besiktigar din bostad redan innan vi lägger ut den till försäljning. När marknadsföringen av bostaden sedan startar framgår det tydligt att den är besiktigad och försäkrad vilket gör bostaden extra attraktiv för presumtiva spekulanter.

Mer information

Läs mer på www.doldafel.se där du även hittar villkor och förköpsinformation. Säljförsäkringen förmedlas av Willis Towers Watson - en ledande global riskrådgivare och försäkringsförmedlare.

Kontakta oss för mer information