• Title

Flytta med startblock


Har du funderat på att flytta, men vet inte riktigt när eller hur?


 

I så fall är vår kostnadsfria tjänst ”Flytta med startblock” perfekt för dig. Då är du förberedda och kan få ut det bästa priset för bostaden den dag du bestämmer dig för att sälja.

Med tjänsten ”Flytta med startblock” är både du och vi på Flytta Fastighetsmäkleri startklara när den dagen kommer. Tjänsten är inte bara kostnadsfri, den har gott om andra fördelar. Redan efter ett första möte kan vi börja sondera marknaden. Men först förbereder vi bostaden på absolut bästa sätt.

Följande ingår i tjänsten:

Värdering

Vi kommer hem och gör en värdering av din bostad. Mäklaren ger också tips kring eventuella förändringar eller små renoveringar som kan öka värdet på bostaden

Bostadsbeskrivning

I lugn och ro går vi tillsammans igenom bostaden och upprättar en komplett bostadsbeskrivning.

Proffsfotografering

Utan tidspress fotograferar vi bostaden på ett realistiskt och attraktivt sätt och tar fram en planskiss

Unik matchning

Via HittaHems matchningar är vi steget före söktjänsterna och når ut till de mest köpsugna och högmotiverade köparna. Genom att din bostad presenteras anonymt som ”snart till salu” mot köpare i HittaHems nätverk av bostadsbevakare, får du en tydlig indikation på intresset för din bostad. Vi ser nu efterfrågan utan att ha exponerat bostaden på marknaden och kan göra ytterligare analyser för att säkra en lyckad försäljning.

Marknadsföring

Att vara I startblocken ger dig möjligheten att kostnadsfritt synas på vår hemsida. På så vis väcker vi intresset hos spekulanterna och samlar på oss en lista med potentiella köpare som vi återkopplar till om och när det är dags att sälja. Kanske känner du att vi ska visa bostaden för någon spekulant redan i detta skede. Möjligheten finns ju att du får ett erbjudande som är för bra för att tacka nej till!

Köpråd

Kanske är köp av en annan bostad förutsättningen för att sälja den nuvarande? Vi på Flytta Fastighetsmäkleri hjälper dig mer än gärna med råd, stöd och tips när du köper – även om det är via en annan mäklare. Goda råd är självklart gratis hos oss.

Säljklar

När du stått beredd ett tag och känner att det är dags att lämna startblocken och satsa fullt ut, då är det startskottet för att göra de sista justeringarna. Därefter går vi från ”Flytta med startblock” till ”Till salu” och drar igång marknadsföringen fullt ut. Här vänder vi oss både till de spekulanter som visat intresse redan under ”Flytta med startblock”-fasen, samt alla de nya som nu ser den kraftfulla marknadsföringen.

Allt att vinna och inget att förlora

Du kan bara tjäna på att använda ”Flytta med startblock” – även om du inte har bestämt dig för att sälja. Allt som krävs är ett så kallat uppdragsavtal, men det innebär inte att du förbinder dig att sälja vid ett senare tillfälle. Du betalar inget extra för tjänsten och kostnaden för själva mäklartjänsten kommer först om och när vi sålt din bostad. Lyckas vi inte sälja bostaden utgår självklart inget arvode alls.

”Flytta med startblock” passar dig som…

  • bestämt dig för att sälja senare och vill vara väl förberedd.
  • vill känna på marknaden, men bara vill slå till om du får riktigt bra betalt.
  • inte bestämt dig för att sälja än men vill förbereda dig ifall att
  • som är nyfiken och vill veta intresset.

 

Kontakta oss för mer information